Bevers

bevers

Wat doen wij?
Tijdens de opkomst gaan we vaak knutselen, iets lekkers bakken, een toneelstuk spelen, we gaan buiten een spel spelen en nog veel meer. Vaak lezen we ook een verhaal voor, en geven we de bevers de gelegenheid om wat te vertellen in een kringgesprek. Soms gaan de bevers op een stoer kamp. Dit kamp wordt dan wel altijd gehouden bij onze eigen blokhut, omdat een nachtje van huis natuurlijk best spannend is. De bevers leren spelenderwijs veel van en ook met elkaar.

Hotsjietonia
Vanuit scouting Nederland is er een verhaal bedacht voor de bevers. Stuiter woont in het dorp Hotsjietonia met veel vriendjes en vriendinnetjes. De bevers komen af en toe op bezoek in het dorp Hotsjietonia en daar beleven ze spannende avonturen. De vriendjes van Stuiter hebben ieder een eigen specialiteit. Fleur Kleur knutselt bijvoorbeeld graag met de bevers, en Professor Plof houdt wel van een spannend experiment op zijn tijd. Zo nu en dan komt een vriendje van Stuiter bij de bevers op bezoek, om samen iets leuks te ondernemen. Middels dit verhaal is er voor de bevers een gevarieerd aanbod bij scouting.
Nieuwsgierig geworden?
Heb je nog vragen? Of lijkt het je wel wat om een keer te komen kijken en meedoen? Dit kan als je het van tevoren even laat weten. Laat via de contactpagina een bericht achter bij de teamleider van de bevers.