Welpen

Welpen-badge

NB: De welpenspeltak is vanwege het grote aantal leden geplitst in welpen (7-9 jaar) en wolven (9-11 jaar). Beide speltakken spelen het welpenspel en draaien regelmatig gezamenlijke opkomsten en kampen.

Wat doen wij?
Eigenlijk te veel om op te noemen. Wij spelen veel buiten en gaan af en toe naar het bos, we koken, we knopen en bouwen met hout en touw, we zetten tenten op, we doen spelletjes, we oefenen met houthakken, we leren EHBO, we wandelen een tocht, we bouwen een kampvuur en bakken daarboven een broodje, en nog veel meer!
Bovendien gaan we natuurlijk een aantal keer per jaar op kamp. Aan het einde van het jaar gaan we ook nog op zomerkamp, dan gaan we wel vijf nachten weg. Dit is echt een hoogtepunt van het jaar en meteen een geweldige afsluiting.

Nieuwsgierig geworden?
Ben jij niet bang op vies te worden? Heb je nog vragen? Lijkt het je wel wat om eens een keer bij ons te komen kijken en meedoen? Dit kan als je het van tevoren even laat weten. Laat via de contactpagina een bericht achter bij de teamleider van de welpen.