Sponsors

Sponsors
Als scoutinggroep zijn we een vrijwilligersorganisatie. We zijn daarom altijd op zoek naar sponsors. Sponsoren kan in de vorm van een advertentie in ons in de blokhut of in het welkoms pakket of middels een lidmaatschap van onze Club van 50.

Adverteren
Meer informatie en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Interesse om te adverteren?
Laat via de contactpagina een bericht achter bij de PR contactpersoon.

Club van 50
De Club van 50, kortweg de CVV, heeft als hoofddoel het financieel ondersteunen van de Hendrik Hudson Groep. Deze financiële ondersteuning draagt bij aan een stabiele basis van de Hendrik Hudson Groep. Tevens is er een sterk dalende trend in de subsidie die wij als groep ontvangen om ons spelaanbod aan de leden te kunnen aanbieden. Om hier een financieel gezonde stroom aan inkomsten in te waarborgen is de Club van 50 in het leven geroepen.
Jaarlijks kiest de Club van 50 een bestedingsdoel waar hoofdzakelijk ondersteuning voor wordt verwezenlijkt. Het bestedingsdoel van de Club van 50 is te allen tijde gericht op het bevorderen van het ‘spel van scouting’ dat wordt aangeboden aan de leden van de Hendrik Hudson Groep, hier zal het bestuur van de Club van 50 zorg voor dragen.

Vragen?
Laat via de contactpagina een bericht achter bij de contactpersoon van de Club van 50.

Downloads
Aanmeldformulier CVV
Reglement CVV

Leden Club van 50

Dation

www.dation.nl

E.J. Elmers

www.kamfibie.com

We-do-Sign belettering

www.we-do-sign.nl

Rick Koggel Lisette Trieneke Rob van Zon
Joost Haverkort R.H.Cloosterman M.Zijlstra
Thijs Geertsema Geert Schlepper
Tom van der Knaap Pascal van den Bos
Theo Fortgens Sabine van Delzen

LOGO