Explorers

explorers

Explorers 
Explorers zijn jongens en meiden van 15 t/m 18 jaar.
De explorers hebben opkomst elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:30.

Wat doen wij?
Bedenk jij liever je eigen opkomst? Organiseer jij je eigen kamp? Verleg jij, samen met de groep, je eigen grenzen? Word dan explorer! Explorers organiseren hun eigen opkomsten op vrijdagavond, en ook regelen ze hun eigen kampen (expedities).

Een avondje klimmen en abseilen van een fabriekshal, een opname van Masterchef, excursie naar een leuk bedrijf, plaatjes leren draaien met een DJ, blind bierkratstapelen, een schaatsclinic of een primitieve jacuzzi knutselen: het zijn allemaal voorbeelden van opkomsten die wij doen. Geen idee is te gek!

We hebben elk jaar ook een aantal kampen, ook wel expedities genoemd. Deze worden door de explorers zelf georganiseerd. Zo kennen we ons traditionele kerstkamp, het primitieve voorjaarskamp of een landelijk- of regioweekend met andere explorers. In de zomer gaan we écht onze grenzen verleggen. Explorers kiezen zelf een locatie en organiseren hun eigen zomerkamp. De afgelopen jaren zijn we naar LuxemburgTsjechië, Denemarken en Engeland geweest, en we hebben een zeiltocht over de Friesche meren gemaakt. Tijdens deze expedities zullen we altijd proberen onze grenzen te verleggen op allerlei gebieden, maar het belangrijkst is om samen met de groep een supertijd te beleven!

Ons motto is én blijft: ‘There is more to explore!’

Nieuwsgierig geworden?
Dus: spreekt dit alles je een beetje aan, ben je prettig gestoord en niet bang om vies te worden of je grenzen te verleggen? Of misschien heb je nog vragen? Laat via de contactpagina een bericht achter bij de teamleider van de explorers.