Lid worden

Plaatje

Om lid te worden van de Hendrik Hudson Groep vragen wij je om via de contactpagina eerst contact op te nemen met de teamleider van de speltak waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt dan een afspraak maken om eens kennis te maken. Je kunt in overleg ook een paar keer meedoen met de opkomst om eens te kijken of het wat voor jou is. Hierna kun je, mits er ruimte is bij de speltak, lid worden. Om je aan te melden als lid, vul je hier het inschrijfformulier in.

Als je nieuw bent bij scouting heb je vast een aantal vragen. Alle informatie over scouting bij de Hendrik Hudson Groep vind je in de Hendrik Hudson – Ouderbrochure. Klik hiernaast op de ouderbrochure om deze te downloaden.

Vrienden Van Hudson
Ben je ooit al eens lid geweest van de HHG, maar ben je ons uit het oog verloren? Wij hebben een groep opgericht voor oud leden van de groep en voor andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld ouders van (jeugd)leden; de Vrienden Van Hudson, kortweg de VVH. Lijkt het je leuk om eens in het jaar een gezellige middag herinneringen op te halen en bij te praten bij de blokhut?  Laat via de contactpagina een bericht achter bij de contactpersoon van de Vrienden Van Hudson.

lid worden